Over mij en deze blog

In deze blog schrijf ik artikeltjes met informatie, uitleg, verhalen, ervaringen en oefeningen. Ik haal inspiratie uit mijn eigen leven, mijn cliënten en de trainingen die ik geef. In grote lijn gaan ze over:
  • Rust in je hoofd krijgen, het verlangen naar innerlijke rust 
  • Omgaan met hoog gevoeligheid
  • Veranderen hoe je je voelt
  • Omgaan met 'intense' gebeurtenissen, stress, emoties en veranderingen
  • Zelfvertrouwen krijgen 
  • Je intuïtie volgen. Weten wat je wilt en keuzes maken die bij je passen. 
  • Bewustzijnsontwikkeling 

 

Over mij

Een aantal jaren terug was ik volledig gericht op de ander. Als een kameleon paste ik me aan aan wat anderen over me dachten of wat ik dacht dat ze van me verwachtten, op zoek naar waardering en erkenning. Ook nam ik continue emoties en gevoelens van anderen over. Ik kreeg last van mezelf als ik bij anderen was.
Het leven is nu een stuk ontspannender en gemakkelijker geworden. Ik heb geleerd mezelf en anderen te laten door meditatie, Tai Chi en vele trainingen bewustzijnsontwikkeling. Ik durf mezelf nu te laten zien zoals ik ben met alles wat ik denk en voel. Dat is niet alleen voor mij prettiger, maar ook voor mijn omgeving.
Dit proces leidde er toe dat ik mijn baan in het bedrijfsleven opzegde en verder ging als trainer en coach. Dat doe ik sinds 2005 full time. Ik ondersteun nu anderen in hun proces. Ik ben nu in staat mijn invoelende vermogens te gebruiken als kracht en kwaliteit. Ik zie en voel waar anderen zich belemmeren om die stappen te zetten die ze diep in hun hart willen zetten.  
Spreekt het je aan en wil je ook een stap zetten? Of heb je vragen? Neem graag contact met me op....

Hier onder enkele activiteiten die ik ontplooi.
Groeten, Luc

Geen opmerkingen: