donderdag 26 februari 2015

Wat is een reading?

In een reading vertel je de ander wie hij of zij is zonder deze persoon te kennen.

Een reading doen vanuit observatie van de ander.

Een scherpe observator zal veel dingen over jou kunnen vertellen. Je straalt uit wat je belangrijk vindt door de manier waarop je kijkt, loopt, gedraagt en praat. Met trucjes, scherpe observatie, op de vlakte blijven, positieve dingen zeggen zal de ander jouw reading voor waar aannemen. Met goede observatie en communicatie technieken kom je een heel eind.
Op deze manier is de sleutel tot een goede reading de juiste interpretatie van jouw waarneming.

Een reading doen vanuit je intuïtie

Iedereen snapt dat afhankelijk van hoe jij je NU voelt, je dat uitstraalt. Om die reden VOEL je je bij de ene persoon prettig of naar en kost de een je energie en krijg je energie van de ander. Juist in het voelen zit enorm veel informatie.

Wanneer je vanuit je intuïtie een reading geeft, observeer je niet de ander, maar observeer je jezelf. Alle informatie haal je uit jezelf, wat jij voelt en ervaart in aanwezigheid van de ander. Belangrijk is dat je onderscheid kunt maken tussen je oordelen en je intuïtie.  Hierbij is een oordeel altijd gebaseerd op informatie uit het verleden. Je intuïtie daarentegen heeft informatie die NU aanwezig is.

Hoe groter je aanwezigheid, bewustzijn en zelfkennis is, hoe scherper je intuïtie en je reading.

Readings leren geven. 

Je kunt de technieken leren in een korte workshop van 2,5 uur. Voor de meeste mensen is deze workshop 'een openbaring', 'ik wist niet dat het zo gemakkelijk was' en een 'bevestiging van hoe sterk mijn intuïtie eigenlijk is'. 

Lijkt het je leuk om een reading te leren geven die de ander als kloppend ervaart?
Lees meer informatie over de powerworkshop readings leren geven:

Lees verder over intuitie ontwikkelen

Geen opmerkingen: