maandag 16 juni 2014

Mindfulness, Qi gong en Tai chi week te Frankrijk

Vakantieplannen? Een heerlijk ontspannen zomerweek mindfulness, tai chi en qigong in combinatie met heerlijk eten, prachtige omgeving en warm gezelschap in Frankrijk. Tevens een geweldige investering in jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je maakt je innerlijke kracht wakker en wordt je bewust van je energie, houding en interactie.

Tijdens de Mindfulness, Qigong en tai chiweek doen we verschillende afwisselende oefeningen waarbij ademhaling, aandacht en beweging met elkaar verbonden worden, oefeningen die je na de week thuis kunt voortzetten.

Mindfulness

Bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te oordelen. Je bent met milde, nieuwsgierige, open en accepterende aandacht gewaar wat er is bij jezelf en in de ontmoetingen met de ander.

Tai Chi 

De langzame bewegingen, die vanuit de buik en vooral zeer ontspannen uitgevoerd worden, zijn kenmerkend voor tai chi. Daarbij is het behouden van het eigen balans en evenwicht van groot belang.

Qigong

Qigong is een onderdeel van de Chinese medische wetenschap om lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. Door Qigong oefeningen wordt de stroming van Qi (levensenergie) in het lichaam positief beïnvloed. Balans in het lichaam wordt onderhouden of hersteld.

Lees verder over het programma van de mindfulness en taiji-week


Praktische informatie Mindfulness, Qi gong en Tai chi week


  • Kosten: vanaf € 700,- incl. training, verblijf en accomodatie. Kijk hier voor meer info. 
  • Wanneer: 2 t/m 9 augustus 2014
  • Waar: L'huy preau, Chatin, Frankrijk (8 uur rijden vanuit Utrecht). Er zijn voldoende mogelijkheden om met mensen mee te rijden. 
  • Ervaring in meditatie, Qigong of tai chi is niet nodig. 
  • We werken met elke dag een ander thema en een afwisselend programma met genoeg tijd voor jezelf.
  • Trainers: Ramon en Luc  

Kijk op www.preau.nl voor meer informatie of om je definitief in te schrijven voor deze Mindfulness, Qigong en Tai chi week te Frankrijk. Is je interesse gewekt en wil je meer informatie? Bel Luc op 06-46394565 voor meer informatie

Geen opmerkingen: