woensdag 1 december 2010

Volg de etraining mindfulness


Mindfulness training nu ook als individueel begeleid traject
Ik heb de e-training mindfulness ontwikkeld omdat niet iedereen gebonden wil zijn aan een groep en vaste tijd bij elkaar komen. In deze training ben je hieraan niet gebonden, echter je hebt wel persoonlijk contact met een trainer die je tips kan geven en je verder helpt bij je persoonlijke ontwikkeling.

Bijzonderheid van deze etraining mindfulness
In deze mindfulness training zitten 2 mindfulness coaching sessies inbegrepen. Juist deze individuele coaching sessies ondersteunen je tijdens de training en brengen verdieping in je persoonlijke proces. In deze interactieve training zitten o.a. geleide meditaties, filmpjes, downloads, artikels en meer. Door te mediteren, train je je ‘mind’ en leer je met aandacht te zijn. We zijn gewend om te doen en te bewegen (op gevolg van wat we vinden) in plaats van te zijn en te accepteren. Zeker wanneer het gaat om de emoties die we voelen. Nagenoeg alles leer je door herhaling en volhouden, zo werkt dat ook met mediteren. Mediteer daarom liever vaak en kort zodat je het kunt volhouden zodat ook jij kunt leren ‘zijn’ en je emoties accepteren. Maak er een automatisme van om regelmatig stil te staan bij hoe je jezelf voelt.

Wanneer deze etraining mindfulness volgen?
Wanneer je behoefte hebt aan meer innerlijke rust, meer balans of minder piekeren. Deze E-training is met name geschikt wanneer je op je eigen tempo en tijd stappen wilt zetten en toch de begeleiding wilt hebben van een ervaren trainer/coach.

Heb je interesse of vragen over de training mindfulness, mail naar luc@ontdekjezelf.com.

Verander wat je kunt, accepteer wat je niet kunt veranderen en heb de wijsheid om het verschil tussen beiden te kennen.

Geen opmerkingen: